четвъртък, 13 септември 2012 г.

Гаспачо

Или за незапознатите - студена испанска супа с божествен вкус и начин да разнообразите таратора в горещите летни месеци, ако ви се прияде нещо с консистенция на супа, хехе :)
От доста време се каня да го приготвя и след като се консултирах с любимите си напоследък кулинарни блогове, се спрях на тази рецепта. Предпочетох я пред някои други, защото съставките са напълно пасирани.
Както сами виждате, приготвянето е елементарно. Единствената промяна, която направих, беше да заменя магданоза с десетина листенца пресен босилек, защото просто обожавам аромата му, смятам, че придава някак по-западен вкус на ястието.
Опитайте, няма да съжалявате! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар